• Transport gratuit (comenzi peste 300 lei)
  • NOI le avem pe stoc
Coșul meu
mobile icon

Set LONDON complet

Preț special RON1,589.00 Preț standard RON2,120.00
în stoc
SKU
3393600
Setul de baie London este compus din masca lavoar cu doua usi, lavoar, un dulap cu 2 usi si o oglinda gandita sub forma unui dulapior cu 2 usi.
Detaliile fac diferenta in cazul acestui mobilier de baie din gama LONDON. Cu un design simplu si modern, in care albul se imbina perfect cu nuante de marmura, setul LONDON contribuie la amenajarea unei bai moderne, practice si bine organizate.  Masca lavoarului are 2 usi cu balamale de tip “soft-closing” si un spatiu generos pentru depozitarea obiectelor tale personale. Lavoarul de 60 cm este inclus in acest set si este realizat din material ceramic de cea mai buna calitate. Dulapul are 2 usi cu balamale de tip “soft-closing” si numeroase rafturi, oferind spatiul perfect pentru depozitarea obiectelor tale personale. Este realizat din mdf de cea mai buna calitate. *produsul vine demontat cu instructiuni de asamblare incluse în pachet.
Mai multe informații
Tip produs Set Baie
Brand Cmad
Dimensiuni dulap inalt: 160x30x27 masca Lavoar: 59x60x39 oglinda: 65x60x15
Culoare alb & gri
Caracteristici speciale Setul nu include baterie sanitara si vine demontat, cu instructiunile de asamblare incluse.
Instructiuni ingrijire Mobilierul se curata cu o carpa uscata si cu agenti speciali de curatare potriviti cu materialul din care este realizat.
Numar pachete 4
Material mdf si ceramica sanitara
Alte informatii N/A