• Transport gratuit (comenzi peste 300 lei)
  • NOI LE AVEM PE STOC !
Coșul meu
mobile icon

Retur simplu in 14 zile

Home Philosophy prețuiește grija față de clienții săi, de aceea, dorim să fiți informați cu privire la politica de retur, înainte de a plasa comanda dumneavoastră.

Dacă alegerea facută vă nemulțumește în vreun fel, sau dacă pur si simplu v-ați răzgandit, conform art. 9 alin. 1 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a renunța la cumpărare fără a invoca un motiv și fără aplicarea de penalizări, în termen de 14 zile calendaristice de la recepția bunurilor.

Cum pot efectua un retur?

În decurs de maximum 14 zile puteți returna produsul în ambalajul primit, însoțit de toate etichetele, incluzând toate componentele și accesoriile.

Va rugăm sa ne informați cu privire la intenția de retur astfel:

 

  1. Prin completarea formularului de retur ce poate fi descărcat aici, și transmiterea sa către contact@homephilosophy.ro, sau
  2. Prin transmiterea unei notificari la adresa contact@homephilosophy.ro, indicând:

 

  • Numele Cumpărătorului;
  • Data achiziției;Numar Comanda
  • Numele si codul produsului returnat (asa cum apar mentionate pe factura);
  • Contul IBAN pentru returnarea plății și numele titularului;
  • Adresa completă de ridicare a produselor returnate.

Dupa primirea notificarii de retur, colegii nostri vor contacta firma de curierat pentru a inregistra solicitarea dumneavoastra. Ulterior, veti fi contactat pentru a stabili detaliile pentru preularea coletului.

Va rugăm sa ambalați produsul intr-o manieră identică modului in care l-ați primit, astfel încât sa fie livrat in condiții optime.

Pentru alte informatii referitoare returnarea produselor, ne puteti contacta telefonic la numarul 0746795786.

 

Retur gratuit

In cazul in care returul se efectueaza in decurs de 14 zile de la receptia produselor, costul de transport este suportat de către Home Philosophy. Returul se va face prin intermediul firmei de curierat indicate de către colegii nostri.

 

Acceptarea produselor

Potrivit prevederilor legale, în cazul în care bunurile returnate nu sunt complete, sunt în mod evident utilizate sau deteriorate, vanzatorul poate solicita despăgubiri, poate stabili și reține valoarea despăgubirilor din prețul de achiziție pretins a fi rambursat cumpărătorului. În acest caz, vânzătorul vă returna vumpărătorului doar diferența dintre despăgubiri și prețul de achiziție.

 

Rambursarea banilor

În cazul returnării produselor achizitionate, vanzatorul este obligat, fără întârzieri inutile și în termen de maximum 14 zile lucrătoare de la data la care este informat de decizia de retur, să returneze cumpărătorului pretul tranzacției achitat pentru Bunuri astfel:

  • urmând același canal prin care a fost achitat prețul tranzacției în cazul in care plata s-a făcut prin mijloace electronice, SAU
  • în contul indicat de dumneavoastră în notificarea transmisă, în cazul în care plata a fost facută ramburs la livrare.

Home Philosophy poate amâna rambursarea prețului tranzactiei până la data recepționării in depozitul său a Bunurilor ce au făcut obiectul achiziției.