• Transport gratuit (comenzi peste 300 lei)
  • NOI LE AVEM PE STOC !
Coșul meu
mobile icon

Metode de plata

Home Philosophy va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, HomePhilosophy.ro foloseste platforma EuPlatesc.ro.

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati EuPlatesc.ro. 

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro. HomePhilosophy.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Home Philosophy.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei sau o imputernicire semnata si stampilata.

Nume firma: PHILOSOPHY BRANDS SRL

Cont lei: RO68BRDE410SV60776714100

Cod Unic de Inregistrare: RO30998787

Nr. Reg. Comertului: J40/14515/10.12.2012

BRD - Sucursala Marasesti, Bucuresti